PROJEKTLEDNING

Varje projekt är unikt, men att hålla tidplaner och ekonomiska ramar samt att informera arbetsgrupp och beställare om hur arbetet framskrider är gemensamt för alla projekt. Utan en sammanhållande kraft riskerar projekt att kantra. Jag är van att fungera som den kraften och ser som min uppgift att ta vara på gruppers inneboende kunskap och få projekt och människor att växa. I rollen som projektledare är jag oftast aktiv i den kreativa processen och leder bygget av text, bild och form.

"Cecilia har från första början med tydlighet styrt upp arbetet för alla (författare, illustratörer, faktagranskare och formgivare) och har skött redigering, kommunikation och feedback på ett strålande och smidigt sätt. Den utsatta tidsplanen hölls med god marginal och vi blev alla väldigt stolta över slutresultatet. Som förläggare har jag känt mig helt trygg och vi planerar redan för nästa projekt."
Karin Nilsson, förläggare Bonnier Carlsen
"Cecilia är driven, lyhörd och strukturerad och med sin gedigna tidnings- och redaktörskunskap får vi den tidning för inspiration och kunskap till anställda och förtroendevalda som Strängnäs stift vill ha, och inom de ramar som finns fastställda."
Pia Andersson, kommunikatör Strängnäs stift
"På ett mycket proffsigt och grundligt sätt har Cecilia bidragit till att vi äntligen fått ett fint profilmaterial som vi med stolthet kan visa upp. Hon har satt sig väl in i verksamheten och omvandlat den kunskap hon fått till ett presentationsmaterial som har precis den andemening och den känsla vi var ute efter. Cecilia är dessutom noggrann, strukturerad och väldigt trevlig att samarbeta med."
Thérèse Aspelund Bergström, vd Sörmland Landstingsservice AB
"Cecilia var ett ovärderligt stöd för mig när jag bokdebuterade. Med professionell hand guidade hon mig genom den snåriga förlagsdjungeln. Med hennes skärpa, lugn och fasta tro på min förmåga kunde jag bara lyckas!"
Lisa Ising, journalist